top of page

Om banan

Baker

Våra bilar

Hos oss får du köra våra elevbilar som är speciellt valda för att göra det både lätt och roligt att lära sig terränglöpning. Vi börjar med en standardbil och sedan lägger vi till skyddsplåtar under och lite annat som gör de bättre i terräng. Men vi gör dem inte till enbart terrängbilar. De bilarna som du får köra hos oss är registrerade och besiktigade.

Tessi

1996 Jeep Grand Cherokee V8

Jeep Grand Cherokee 1996....

Stack of Boxes

Kermit

1995 Jeep Grand Cherokee Limited V8

Kermit kom till oss som...

Cardboard Boxes

Våra lärarbilar

Våra lärarbilar är lite annorlunda än våra elevbilar. Många har varit ute på overlanding resor både när och fjärran. De har eller används dagligen av lärarna.

Mercan

2003 Mercedes ML 400CDI

Mercedesen...

Stack of Boxes

Subben

1995 GMC Suburban K2500

En äkta 4x4x454! 

Cardboard Boxes

Range Rovern

1987 Range Rover Classic.

Ytterligare en USA import, Range Rovern mom till Sverige 1998. Med trippla låsningsbara diffar, vinsch och komfort har den kört upp för kontinentala USAs högsta berg och ner till USAs lägsta punkt. Nu tjänstgör den på offroad skolan i vinschning och avancerade körningar kurser.

Boxes

4-hjulingen

2007 Polaris Sportsman 500 EFI

Inte precis en bil, men den används både till banunderhåll och i undervisningen, framför allt som ledfordon och i vinschning.

Stack of Boxes

Blue

1996 Jeep Grand Cherokee

This is your Product Description. Write a short overview of the product including important features, pricing and any other relevant information for a potential buyer. Make sure the text is clear and easy to read. Tip from the pros: add an image of the product to give your customers a way of visualizing what you are selling.

Cardboard Boxes
bottom of page